Siirry Sopimustilin arkistoon ja paina sopimuksen nimen perässä olevaa kolmea pistettä. Valitse avautuvasta valikosta "Näytä asiakirja".

Sinulle avautuu PDF:n esikatselu, jolloin saat ladattua tiedoston omalle koneellesi oikean yläkulman latauspainikkeella.

Määrittele avautuvaan ponnahdusikkunaan tallennettavan asiakirjan nimi, ja valitse mihin haluat asiakirjan omalla koneellasi tallentaa. Paina sitten "Tallenna".

Sopimus on nyt tallennettu tietokoneellesi.

Huomioithan, että sopimuksessa on Luonnos-leima, kunnes kaikki osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen sähköisesti, tai kunnes sähköinen allekirjoitus on ohitettu.

Asiasanat: lataaminen, lataan, tallennan, tallentaminen, ladata, lataus, export, vienti, viedä, siirtää, tallennus