Kyllä voi. Sopimus voidaan allekirjoittaa kohtaamistilanteessa yhden osapuolen laitteen kautta. Tämä onnistuu klikkaamalla sopimustilanteessa osapuolten kohdalla vihreää "Allekirjoita"-painiketta.

Jos allekirjoitukset tehdään yhteisessä tilassa samalta päätelaitteelta, teknisten tietojen ohella muun muassa muut paikallaolijat voivat todistaa allekirjoituksen aitouden – aivan kuten kynällä tehtävässä allekirjoituksessa.