Sähköinen allekirjoittaminen kohtaamistilanteessa

Ohje asiakirjan sähköiseen allekirjoittamiseen samalta laitteelta kohtaamistilanteessa

Elise Teppo avatar
Tekijä: Elise Teppo
Päivitetty yli viikko sitten

Asiakirja voidaan allekirjoittaa kohtaamistilanteessa samalta laitteelta ilman allekirjoituskutsujen lähettämistä asiakirjan laatijan päätelaitteelta.

Samalta laitteelta allekirjoittaminen onnistuu painamalla osapuolten kohdalta "Allekirjoita"-painiketta.

Jos allekirjoitukset tehdään yhteisessä tilassa samalta päätelaitteelta, teknisten tietojen ohella muun muassa muut paikallaolijat voivat todistaa allekirjoituksen aitouden – aivan kuten kynällä tehtävässä allekirjoituksessa.

Asiasanat: allekirjoittaminen, allekirjoittaminen samalla kertaa, allekirjoittaminen samalta laitteelta, allekirjoittaminen yhdessä,