Asiakirjasisällöt
Usein kysytyt kysymykset asiakirjan laatimisesta
Miten jaan asiakirjaluonnoksen ennen allekirjoittamista?

Ohje asiakirjaluonnoksen jakamiseen

Elise Teppo avatar
Tekijä: Elise Teppo
Päivitetty yli viikko sitten

Voit jakaa asiakirjan esimerkiksi toiselle osapuolelle tai ulkopuoliselle asiantuntijalle ennen sen allekirjoittamista. Jakaminen voi olla tarpeen, jos haluat keskustella asiakirjasta tai sen sisällöstä toisen osapuolen kanssa ennen allekirjoitusten tekemistä.

Luonnoksen voi avata ja jakaa asiakirjakortin kautta tai asiakirjan laatimisnäkymästä.

Jakaminen asiakirjakortin kautta

1. "Lataa asiakirja" - Voit ladata asiakirjaluonnoksen koneellesi, ja jakaa sen sitten toiselle osapuolelle haluamallasi tavalla. Valitse asiakirjakortin lisätoiminnoista "Lataa asiakirja".

2. "Jaa" - Voit jakaa asiakirjan sähköpostin liitteenä valitsemalla asiakirjakortin lisätoiminnoista "Jaa".

Alla esimerkkikuva Jaa-toiminnolla lähetetystä sähköpostiviestistä:

Jakaminen asiakirjan laatimisnäkymä

Näytä PDF-tiedostona - Voit avata asiakirjan tarkasteltavaksi PDF:nä ja sitten ladata koneellesi ja jakaa haluamallasi tavalla.

Asiasanat: jakaminen, asiakirja, PDF-tiedosto, keskeneräinen