Täytä tulostettava asiakirja Sopimuskoneessa allekirjoituksia vaille valmiiksi ja valitse lopuksi "En halua hyödyntää sähköistä allekirjoitusta". Tämän jälkeen vahvista valintasi "Vahvista ja näytä asiakirja" -painikkeella.

Sinut ohjataan asiakirjan arkistonäkymään, josta saat avattua asiakirjan PDF-tiedostona painamalla ”Näytä asiakirja”.

Paina esikatselusivun oikeassa yläkulmassa olevaa tulostimen kuvaa. Jos yläpalkki ei ole näkyvissä, liikuta hiirtä ylöspäin kohti sivun yläreunaa, jolloin palkki ilmestyy näkyville.

Asiasanat: tulostaminen, tulostaa, sähköisen allekirjoituksen ohittaminen, kuulakärkikynä, perinteinen allekirjoitus