Jos olet lataamassa sopimusta Arkiston "Avaa sopimus"-painikkeen kautta,

ja sinulle avautuvan sivun latauspainikkeen klikkaaminen ei avaa sinulle latausikkunaa, selaimessasi on todennäköisesti ponnahdusikkunoiden esto päällä.

Pääset hallinnoimaan ponnahdusikkunoiden asetuksia selaimen osoiterivin oikeasta reunasta. Valitse kohta "Näytä aina ponnahdusikkunat sivustosta https://sopimustili.sopimustieto.fi" > Valmis.

Päivitä sitten sivu ja kokeile latausta uudestaan. Jos ongelma ei korjaannu, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.